TÄVLING, VINN EN LÄNK I MIN BLOGG!

TEMA: SOMMAR.


för att anmäla er måste ni göra såhär:
- Lägg upp bilden på din blogg och länka bilden här under, bland kommentarerna!
regler:
- Du måste ha tagit bilden själv.
- Bilden får vara redigerad.
VÄLJER EN VINNARE PÅ MÅNDAG KVÄLL, LYCKA TILL!

I WOULD NEVER LET YOU GO

egopic på skolans toalett

Kom hem från utvecklingssamtalet för en stund sen. Allt gick superbra och jag är nöjd med alla nationella prov. Just nu sitter jag och äter himla god choklad och dricker himla god cola. Sen blir det att fixa tidsinställda inlägg, komma igång med en tävling, välja outfit till imorgon och kolla på bb. Önskar er alla en finfin eftermiddag!

HARRY STYLES, MIN ÖGONSTEN


VAD SKA JAG HA FÖR TÄVLING I HELGEN?

När jag åker till liseberg/göteborg så ska jag göra massa tidinställa inlägg, som sagt. Tycker ni jag ska ha nån tävling i helgen? skulle inte de vara kul? Kom gärna med förslag vad jag ska blogga om för roliga saker, och vad tävlingar jag ska ha. Kanske en fototävling? KOM MED FÖRSLAG NU! 

MOT SKOLAN

Nu drar jag till skolan och slutar vid två. Efter skolan blir det utvecklingssamtal.
oh btw, efter lunchen ska klassen åka till den nya skolan vi ska börja i när vi börjar 7an. Yey!
Annars blir det en lugn dag idag. Fixa lite bloggsaker, städa och fixa lite inför lisebergresan. Och jag hann aldrig göra tidinställda inlägg igår, så jag måste fixa en hel del saker idag. Men nu måste jag åka. Puss!

SOMMAR

Jag vill ha sommar nuuu! Gud så jag längtar. Nu ska jag bara skita i allt, ta nya tag, hur svårt det än är.
Sommar 2012 kommer bli bäst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just nu sitter jag på mitt rum och kollar på big brother. Ska snart stänga av datorn för dagen och ta fram kläder tills imorgon osv. Imorgon är det utvecklingssamtal med.. aja. Godnatt och sov gott gullisar! 

JAG GÅR VIDARE..



Killar kan ibland vara det bästa som finns, men ibland det sämsta också. Då man blir otrogen, där går gränsen. Tack och hej.

TAGGAD!


YO PEEPZ. Har haft en sjukt underbar dag med Hanna och Jennifer. Så sjukt roligt vi har de! Kom nyss hem och ska snart duscha.. efter som jag aldrig gjort det igår. Tihi.. sen ska jag svara på massa kommentarer. Och göra massa tidinställa inlägg inför göteborg! Jag åker ju till göteborg på lördag och stannar där till söndag kväll. Så sjukt taggad. Men ska äta nu, sen duschen. Vi hörs!

GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER

Sjukt tråkigt att det inte går att ladda upp bilder just nu.. funkar det för er? Aja, just nu sitter jag med mamma framför tvn och snackar lite. Imorgon blir de först skolan och sedan va med hanna och jennifer. Vi hörs imorgon, godnatt finisar ♥

VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER, I ♥ YOU


KVÄLLEN

Gokväll folket! Förut vid fem tiden mötte jag Jennifer och vi cyklade ner till stranden och solade lite. Sen kom hanna och vi badade en stund. Efter de cyklade vi till centrum och köpte glass. En lyckad kväll med världens bästa vänner helt enkelt! Nu ska jag packa väskan och ta fram kläder till imorgon, sen kolla på big brother. Godnatt alla fina, imorgon är det en ny underbar vecka och nya möjligheter!

TIPS

Fin blogg, bloglovin byte? :)
Kram!
- Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

- Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

- Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

- Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.



- För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!

10. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

13. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

11. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

12. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.





GÅRDAGEN


tre bilder från igår

Igår var jag till kristinehamn med familjen. Det var en marknad och ett litet "mini tivoli" där. Supermysigt! Jag älskar den lilla staden. Vi åkte karuseller, åt god mat och shoppade lite. Jag visar senare, eller imorgon vad jag köpte. Så det var just därför jag inte bloggade nånting alls igår på eftermiddan/morgonen.
Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem, för då ska jag, Hanna och Jennifer dra ner till stranden en sväng. Mer om det senare, hoppas ni får en fortsatt fin dag och kväll alla glada!

DU OCH JAG, DET BÄSTA SOM HAR HÄNT



Godmorgon! Sovit gott? jag har sovit ganska bra. Det blev bara fett varmt inatt osv, men aja! Igår somnade jag vid 2 på natten och vaknade för en stund sen. Nu ska jag dra iväg till lekparken med lillasyster en stund i de fina vädret. Sen ska jag träffa Sofie och vi ska ner och bada. Hanna kanske också hänger med. Mer uppdatering om det senare, puss!


STOLT SVENSK? SVAR: JA!

Vinnare av eurovision 2012. GRATTIS LOREEN.

DÅ, NU OCH FÖRALLTID

Sitter just nu och kollar på eurovision, ska snart lägga mig. Godnatt!